UPDATE: Oefenwedstrijd tegen vv Surhuisterveen gaat niet door

Update 27 augustus, 08.00 uur: De oefenwedstrijd van ons eerste elftal gaat morgenavond (27 augustus) niet door. Tegenstander vv Surhuisterveen heeft zich afgemeld, in het korte tijdsbestek is het ons niet meer gelukt om een vervangende oefentegenstander te vinden. Daarom zal onze A-selectie vanavond gewoon trainen in voorbereiding op de eerste bekerwedstrijd, aankomende zaterdag. Wel speelt ons tweede elftal vanavond een oefenwedstrijd, om 20.00 uur spelen zij op ons eigen hoofdveld tegen vv Rottevalle 2.

De eerste wedstrijd op het Lauwersmeertoernooi werd met 3-1 gewonnen van sc Kootstertille. Doelpunten in deze wedstrijd kwamen van Wibo van der Werff, Steef Loopstra en René Mellema. In de tweede wedstrijd, tegen vv Anjum, wisten beide teams niet te scoren in de reguliere speeltijd. Na strafschoppen was het vv Anjum die de finale wist te halen. In de strijd om de derde plaats wisten onze jongens niet te winnen van sc Twijzel, 4-0 was de uitslag.

Tegelijk (20.00 uur) met de oefenderby van het eerste elftal speelt ons tweede elftal op het kunstgrasveld haar tweede oefenwedstrijd van het seizoen, en wel tegen vv Rottevalle 2. De ploeg van trainer Jan van der Lei verloor afgelopen zaterdag haar eerste oefenwedstrijd, op eigen kunstgrasveld werd er met 0-4 verloren van Drachtster Boys 4.

Komende zaterdag staat de eerste bekerronde op het programma. Naast de vele jeugdwedstrijden zijn er geen thuiswedstrijden van onze senioren. Ons eerste, tweede en derde elftal spelen uit tegen respectievelijk vv Jubbega, vv Harkema Opeinde 2 en sv RWF 3. Wel spelen onze dames een thuiswedstrijd, in Houtigehage treden zij aan tegen TFS VR1.