Wie komen er in het Dream Team van ’t Fean ’58?

Het zal de voetballiefhebbers onder ons niet ontgaan zijn dat De Streekkrant eind april is gestart met de Dream Team-actie, waarbij de krant op zoek gaat naar de Dream Teams van verschillende voetbalclubs uit het Streekgebied. Een bijzonder interessant alternatief in een periode dat er niet in competitieverband wordt gevoetbald.

In het eerste deel van de zoektocht – die inmiddels bijzonder populair is – heeft de redactie ook gekozen voor ’t Fean ’58. Liekel Faber bezoekt namens De Streekkrant vertegenwoordigers van de club, maakt met hen een interview, waarna gestemd kan worden voor het Dream Team. “De respons is erg groot, wij krijgen heel veel stemmen binnen. Het leeft sterk binnen de diverse verenigingen”, laat hij weten.

In De Streekkrant van dinsdag 1 juni is ’t Fean ’58 aan de beurt. Er is een interview met Henk Postma en Jacob Hielema, de clubverslaggevers en ‘stikjesskriuwers’ van onze club. Men heeft vanaf die dag de gelegenheid om te stemmen wie per linie een plekje heeft veroverd in het Dream Team van ’t Fean ‘58. Dat kunnen dus spelers zijn uit het verre verleden, maar ook van recente datum. Ook kan men stemmen op de favoriete trainer. Men kan dat doen door een mail te sturen naar destreekkrant@media-totaal.nl of per post naar De Streekkrant, Gedempte Haven 5, 9301 LN Roden. Ook kan men reageren op de Facebookpagina van De Streekkrant. De stemmen moeten binnen zijn uiterlijk zondag 6 juni. Zie hiervoor tevens de uitleg in de krant.