Zaalvoetbal toernooi pupillen 23 december

Maandagochtend 23 december werd er in de Surventohal een zaalvoetbaltoernooi voor de pupillen gehouden. Er werd deze keer met de eigen teams in een drietal onderlinge competities gestreden met als doelstelling een optimale voorbereiding voor de zaalcompetitie welke in januari en februari gespeeld worden. Om deze reden waren er dan ook géén prijzen verbonden aan dit onderlinge toernooi.

Tegelijkertijd werd er door de pupillen wel een penalty wedstrijd gehouden in de kleine zaal waarbij wel prijzen te winnen waren. Bij de E-pupillen bereikten Jarick Kooistra, Leon Bosma, Jonathan Otten, Wesley Hofstede en Jesper Roorda de finaleronde.

Op de keeper van de E1, David Huistra, werd deze finaleronde gespeeld met als winnaar Jonathan Otten van de E3, 2e werd Jesper Roorda van de E5 en 3e werd Jarick Kooistra van de E1.

Bij de F-pupillen werd de finaleronde gespeeld op de keeper van de F1, Mayk Kooistra.

De 1e prijs ging naar Wessel de Vries van de F1, de 2e prijs naar Hilko Zijlstra (nieuw lid) en de 3e prijs naar Bas de Vries van de F4, Mark Jongsma van de F3 viel net buiten de prijzen.

Voor de prijswinnaars was er een medaille en een zakje snoep een ook voor de twee keepers een dankwoord met een kleine attentie. Op de foto’s de winnaars en de keepers van de finalerondes. (de mini-pupillen hebben géén penaltywedstrijd gespeeld i.v.m. te weinig deelname).

Zaalmix1 Zaalmix2

De jeugdcommissie